Nie wiemy też jaka jest zawartość katalogu SA109 w dynamic/pkp
To akurat dla samego start.exe nie ma znaczenia. Może nawet być katalog pusty i nawet chyba nie istnieć. Start.exe nie czyta zawartości plików, dla niego istotne jest:
-zachowana struktura danych w dynamic.dat
-typ pojazdu
-head, rear lub nobody we wpisie w scn.
Jest jeszcze coś na co zwaraca uwagę start.exe, kolejność wpisów np.
jeśli będzie w dynamic.dat już podobny wpis (krótszy, dłuższy lub taki sam z innym typem np gdzieś nisko w bazie jest 201ma, a wyskoko 201m), to się dzieją jakieś jaja (nie pamiętam w tej chwili). Ponadto ilość wpisów w dynamic.dat jest ograniczona (chyba łyka max. 200).
Jeśli na tym linuksie widać wszystko, tylko nie widać tego SA, szukaj błędu u siebie, tak długo, aż go odnajdziesz. Nikt Ci już więcej chyba nie jest wstanie coś pomóc.
Pamiętam, kiedyś kłociłem się z kimś na gg, bo jakiegoś loka start.exe nie widział, przekonywałem, że popełnia gdzieś błąd, ale on nie dawał się przekonać. W końcu zadałem pytanie:
-czy start.exe ma alergię na tego loka i autor programu przewidział, że będzie istniał taki lok, a autor bardzo nie cierpi tego loka. W związku z tym celowo zablokował wyświetlenie tego loka.
Odp. była, że nie i w końcu przekonałem tego kogoś, że ma szukać tak długo błędu, dopóki nie go nie odnajdzie i znalazł.