Autor Wątek:  Problem z EN57  (Przeczytany 3901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Seiec

  • Wiadomości: 17
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z EN57
« dnia: 18 Stycznia 2004, 17:45:53 »
Nie moge uruchomic testowej wersji EN57 - podczas uruchamiania wyskakuje komunikat: "Złe polecenie lub nazwa pliku..." Dlaczego tak? Ma ktos tez taki problem? Jak go rozwiazac? Pomozcie...

Offline Inter City

  • Wiadomości: 171
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z programikiem
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Stycznia 2004, 17:53:13 »
Trzeba tego kibla dobrze zainstalować a jak go już zainstalowałeś źle to to co żeś wypakował poprzenoś do odpowiednich katalogów i będzie działało
Inter City - Polskie Porządne Pociągi

Offline uetam

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2641
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 6
Problem z programikiem
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Stycznia 2004, 08:35:38 »
Może masz coś z plikiem bat namieszane.

Offline Dewik

  • Wiadomości: 76
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z programikiem
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Stycznia 2004, 09:55:54 »
Wystarczy tylko wszystko poprzenosic do takich folderow(Z EN57 czyli dynamic,PKp itd)do glownego katalogu z Eu07 :)) Pozdrawiam
o to ja i moi ludzie:)

Offline Seiec

  • Wiadomości: 17
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Juz ok
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Stycznia 2004, 15:54:43 »
W zasadzie nie pomyslalem - jeszcze tego samoego dnia poprzenosilem pliki do katalogu w ktorym mam zainstalowana glowna wersje EU07 - i dzialalo. Coz wczesniej po prostu wypakowalem to do jakiegos "golego" katalogu i... psioczylem ze nie dziala :D.

Bladzic jest rzecza ludka...

P.S. Jak chodzi o EN57 to bardzo mi sie podoba, ale...