Co jakiś czas na forum pojawiają się posty użytkowników, którzy chcieliby dostać się do grupy betatesterzy. Widzą w tym na pewno szansę na dostęp do większej ilości dodatków, które często nigdy nie trafiają na ogólnie dostępne forum.
W grupie tej znajdują się głównie ludzie, którzy mają duże zasługi dla rozwoju symulatora i wiele potrafią w nim zrobić.
Ale zdarzają się i wyjątki. Jest tam na przykład użytkownik, który ma na koncie kilkadziesiąt postów, w większości nie związanych z szeroko pojętymi pracami nad symulatorem, ale są też posty „wiele wnoszące” w rozwój symulatora :). Oto kilka cytatów:
"To ja pierwszy. Zainstalowałem i jak dla mnie super !"
"mam przyjemność ( tak przyjemność ) się przejechać. Widzę duży postęp w tworzeniu trasy a oceniam po tym co się rozwinęło ..."
"No postarałeś się. I jeszcze 048 w nowym malowaniu a 049 też ciekawe."
"Super ! Kolejny raz miło nas zaskoczyłaś. Dziękuję."
"Jak to nie ma sensu ?!! Proszę się nie zniechęcać."
"Wow !!! Krzychu wyrazy uznania."
"Nie wiem dlaczego, ale nie moge tego otworzyć żadnym programem....ściągnąłem paczkę i dodatek do niej a na pulpicie pojawiają mi się 2 ikonki, których nie moge w nijaki sposób wypakować."
"No super !!! A kiedy zasilicie nasze szopy nimi "
Wszelkie próby dostania się do grupy betatesterzy są natychmiast pacyfikowane (ufam, ze admini wiedzą co robią) jak np. ostatnia
Gdzie moje zgłoszenie?? JA naprawdę jestem chętny.
Lubię i umię wypatrywać błędy.
W takim razie dlaczego tworzone są takie bardzo dziwne odstępstwa i do tej grupy ostatnio trafiają także ludzie, którzy wg mnie niczym sobie nie zasłużyli aby tam trafić ? Przynajmniej tak na to wskazuje ich dotychczasowa „kariera” na forum.
Myślę, że glowawojtas0 wcale nie reprezentuje tutaj niższego poziomu (nie obrażając tym porównaniem glowawojtas0) niż cytowany przeze mnie użytkownik :):)
Na pewno zostanę za ten post "surowo ukarany" przez szanownych adminów, ale myślę, że odrobina wyjaśnień dla jasności zasad nam wszystkim się należy.