0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hmm...mam w 2 kiblach taki błąd, że niekiedy na stacji nie działa sygnał odjazdu, nie wiem, np. na jednej działa, a na drugiej nie.
screeny z Jelitkowa EN57- zmodernizowana.:).
W kazdym katalogu sa po 2 komplety modeli Czym one sie roznia ? Zauwazylem tylko ze jednen ma porecze na czolach a drugi nie
Akvin wybacz, siedze na radiowce i czesto wystepuja takie jaja. Chcialem edytowac posta, ale byles kilka sekund szybszyMKaczy ETZ bez poreczy nie zmodernizowany to pierwszy model jaki opuscil bramy Pafawag-u?
Orginalne EZT nie miałt górnego światła, miały końcówki, i nie było zgarniczy. Myślę, że dobrze zrozumiałem Twój post.
Nie bardzo rozumiem o co Ci w tym poscie chodzi. Wytłumacz jasniej, bo z tego co troche zrozumiałem, to chodzi czy obecny model EN57 nie zmodernizowany, bez poręczy jest przystosowany do AKTUALNYCH przepisów?
Cytat: "Patrykos"Nie bardzo rozumiem o co Ci w tym poscie chodzi. Wytłumacz jasniej, bo z tego co troche zrozumiałem, to chodzi czy obecny model EN57 nie zmodernizowany, bez poręczy jest przystosowany do AKTUALNYCH przepisów?1. powstal prototyp - koncowki nad oknami , brak zgarniaczy2. pozniej produkowali znormalizowane kible - koncowki w lampach , zgarniaczePytanie - ktory model z paczki nie zmodernizowany jest tym pierwszym ? Z poreczami czy bez ? Teraz zrozumial ? :)
Nie chodziło mi o EZT PACK 2007, bo to mam, tylko o wózki, do których link nie działa.
Znajdzie sie tutaj jakis dobry czlowiek ktory udostepni mi ta kabine? link juz jest nie aktualny i nie wiem skad to pobrac.
cześć ja mam taki problem ,że wywala mi brak horn2-en57-start.wav