Witam.
Jak na dziś pracę nad trasą posuwały się wolno. Właściwie to nie miałem za bardzo głowy do dalszego budowania.
Co zostało dodane i zmienione.
- przerobiłem rozjazdy krzyżowe na wiele lepsze.
- lekko przerobiony układ torowy przy rozjazdach krzyżowych.
- Pierwsze eventy: (kasowanie Semaforów na S1), można już wstępnie się przejechac po trasie (w sumie 17km ukończone); eventy SHP przy TO i przy semaforach wjazdowych.
- Nowy inc SS5zpcpbYSHP i SS5zpcpbYNSHP. Przeróbka pięcio-komorowego z dodanym eventem SHP.
- zaczątki trakcji właściwie to nic specjalnego.
- lekko zmieniona textura podkładów i szyn.
Właściwie około 9 kilometrowy odcinek w dalszej częsci czeka już tylko na wstawienie SBL-3-stawnej. Dojazd Do dużej Stacji EWKOWO + EZTowe Bocznice i dla Lokomotyw. Przygotowanie do misji, czyli główne eventy dla jak na razie planowanych 6 misji.
Wstępne przymiarki do budowy terenu, trakcji i dobudowa układów torowych. Może wynieśc do 50 kilometrów wszystkich.
Na razie tylko tyle co jest.
PACZKA TU
http://www.sendspace.com/file/pqvg1o-------------------------------------------------------------------------------------
Informuje że właściwie zostaje mi nie wiele czasu do roboty (do rozpoczęcia roku szkolnego) i pewnie dużo nie zrobię. Od 3 Września zajmuję się musowo nauką. Czeka Matura, więc będę rzadko się pojawiac na forum, albo i w ogóle. Kontynuacje prac nad trasą oficjalnie zacznę po przejściu przez Ustną Maturę z Polskiego (chyba że w dni wolne).
Jakieś błędy możecie podsyłac jeszcze do 2 Września więc coś jeszcze zdążę naprawic.
Pozdrawiam Was Wszystkich i Życzę powodzenia w Symku jak i w normalnych życiu. Dodatkowo wytrwałości nad budowaniem czegokolwiek do Symka. Dziękuje też wszystkim którzy pomagali mi przy błędach i budowie we wszystkim.