Autor Wątek:  Jest nowa wersja eu 07?  (Przeczytany 2399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bartec

• Gość
Jest nowa wersja eu 07?
« dnia: 29 Maja 2007, 15:20:34 »
Cześć wam wszystkim prawie prawdziwym kolejarzom ! Z tego wzgledu gdyż interesuje sie bardzo transportem kolejowym i strasznie  kręcą mnie tego typu gierki   chcialbym sie od was dowiedziec czy wiecie moze cos na temat najnowszej wersji eu07. Skad ja moge sciagnac w całości? Posiadam takie trasy: bochnia
całkowo
jelitkowo
krewetkowo
krzyzowa
linia 546
moczniki
nowy swiat
quark
sdr18
testowo
zwrotniow
"jak cos to piszcie na PW" Pozdrawiam Wszystkich.

58 107  ODJAZD! Czszszt.....
Po pierwsze "Nie nadużywaj znaków "??" czy "!!"", tyczy się to również tematu.
Po drugie, nazwanie symulatora "eu cos tam" jest wyrazem co najmniej lekceważącego stosunku dla programu i jego twórców/miłośników. Popraw temat i post albo spotkają Cię konsekwencje.
Akvin

PEKAPE

• Gość
Jest nowa wersja eu 07?
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Maja 2007, 19:52:51 »
Witam
Te scenerie co posiadasz to pochodzą z paczki całościowej Mariusza1970,jeśli chodzi Ci o najnowszą wersję symulatora to takiej niema ale jest za to najnowsze EXE które posiada niebo i to kilka rodzajów nieba.Co do sceneri to jest kilka ulepszonych wersji takich jak krzyżowa,Quark,sdr18 i chyba tyle,jak chcesz je mieć to musisz szukać na forum i ściągnąć,jest też kilka naprawde fajnych lokomotyw których niema w paczce Mariusz1970,a są na forum gdzie też musisz poszukać i ściągnąć,np.ostatnią nowością  był projekt 201E gdzie należy się wielki szacunek dla twórców tego projektu gdyż włożyli w niego dużo dobrej roboty dzięki czemu mamy do dyspozycji kilka naprawde realistycznych lokomotyw serii ET22 pod względem wizualnym z zewnątrz i w środku,chodzi mi o kabine.Także polecam poszukać na forum.

Pozdrawiam

Zamykam.
Akvin