Autor Wątek:  Problem z załączaniem świteł  (Przeczytany 2152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KMACON

  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z załączaniem świteł
« dnia: 09 Maja 2007, 18:01:21 »
Witam. Mam pytanie. Jak mogę włączyć światła zewnętrzne i wewnętrzne w lokach i EZT ??

Klawiszologia opisana jest na forum i w dokumentacji. Widzę że poprzednie ostrzeżenie nie zrobiło na Tobie najmniejszego wrażenia. Nadal obca jest Ci szukajka jak i regulamin.
Akvin

Offline EU07-457

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1475
  • dyrektor lokomotywy
    • Zobacz profil
    • Paweł Telega - fotografia kolejowa
  • Otrzymane polubienia: 5
Re: Problem z załączaniem świteł
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Maja 2007, 18:17:32 »
Cytat: "KMACON"
Witam. Mam pytanie. Jak mogę włączyć światła zewnętrzne i wewnętrzne w lokach i EZT ??


Zewnętrzne: Y U I (reflektory: lewy, górny, prawy)

Wewnętrzne....hmmmm....pewnie chodzi Ci o oświetlenie kabiny. Nie stwierdzono ;)

Offline Damian92

  • Wiadomości: 136
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z załączaniem świteł
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Maja 2007, 18:28:03 »
Kolega wyżej zapomniał dopisac, ze klawisze i,u,y mają byc z shiftem ;)

pol102

  • Gość
Problem z załączaniem świteł
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Maja 2007, 18:28:35 »
Światła wewnętrzne - hmm taki diwajs z tego co wiem jest w exe od Q, póki co nie ma tego w exe od yB

Offline defiler

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1094
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 81
Problem z załączaniem świteł
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Maja 2007, 19:24:11 »
Cytat: "Damian92"
Kolega wyżej zapomniał dopisac, ze klawisze i,u,y mają byc z shiftem ;)


Przeciez wyraznie napisał WIELKIMI LITERAMI. Nie trudno sie domyslic, ze z shiftem ;>