Kompletna bzdura. Właśnie sam dopatrzyłeś się jakiegoś spisku lepszych userów.
Ja nie uważam, że ktoś spiskuje, uważam, że są admini, którzy są z góry nastawieni na to, że nowi userzy są głupi i że nic nie wniosą do tego forum, i są admini, którzy zawsze pomogą i traktują nowych userów na równi. A po za tym spisek musi być świadomy, a ja nie powiedziałem, że robią to świadomie.
Mało tego próbujesz obrazić, oskarżyć kogoś (?)( bo przcież nie potrafisz wskazać o kogo Ci chodzi ).
Krzysiek626, tymi słowami sam próbujesz się doszukać spisku w moim działaniu :)
Taka refleksja - masz 100% racji. Jest kilka osób które mają taką wolę utrzymywać stronę i forum EU.07 za co trzeba im podziękować. To właśnie te osoby mają i muszą mieć najwięcej do powiedzenia, określają zasady i pilnują ich realizacji. Mają do tego prawo i realizują to przy pomocy wybranych moderatorów. Nie sądzę żebyś miał jakiekolwiek prawo do takiej oceny (cytat wyżej) ich działalności jakiej się dopuściłeś.
Tego nie rozumiem. Dlaczego mam siedzieć cicho jeśli ktoś mi daje bezpodstawnie ostrzeżenie. Czy ja kogoś zwyzywałem, obraziłem?
Wysłałem Mariuszowi na PW numer GG, żeby wyjaśnić o co chodzi, wyciągnąć rękę na zgodę, ale odzewu 0.
Krzysiek626 chodzi mi o to, że są ludzie, którzy uważają, że to Mariusz miał rację bo jest dłużej na forum. Ja też doceniam jego ogromny wkład, sam korzystam z jego paczki. Mnie natomiast odrazu potraktowano za dziecko neostrady (co jest wyrażeniem obraźliwym, bo ja mam rodziców prawdziwych), zbuntowanego usera, który chce wywrócić forum do góry nogami.
Dodano po 14 minutach: A może autor tematu chce na siłe zdobyć tytuł moderatora i wprowadzić chaos na forum, którego tutaj nie ma. Narazie z poziomu usera wprowadza niezłą mieszanke Dziecka neostrady, sklonowanego z troollem.
Dziękuję bardzo Żuk, ale chyba nie czytasz wszystkiego. Ja chciałem napisać artykuł o Maszynie w gazetce. NIC więcej. Nie jest mi do szczęścia potrzebny żaden tytuł moderatora. Chciałem tylko żeby usunięto niesłuszne ostrzeżenie. Już po raz setny pisze nie chciałem wprowadzać chaosu. Chaos sam wprowadzasz, bo piszesz, a nie wiesz chyba o co chodzi.
Dlaczego teraz nikt nie zareaguje? Dlaczego można mnie bezprawnie nazywać dzieckiem neostrady i trolem?
Wiesz Żuk, niski poziom Twojego postu... co on wnosi do sprawy? Nic
Do administratorów: Proponuje zamknąć ten temat, bo do niczego nie prowadzi. Chyba jedynie do tego, żeby sobie "pojeździć" po innych