Ciekawe ile jeszcze bezsensu dyskusji na temat braku nr pociągu w zapowiedziach będzie?
Maszyniści i owszem, ale dla mnie łatwiej zrozumieć radio nie po nr pociągu, a po kierunku, gdyż wiem czym i gdzie jade, a nie odpalam rozkładu i nie zapamiętuję nr pociągu.
Może zdziwisz się Mariusz, ale to jest porządnie zrobione. Jest dokładnie tak jak chciałem.
Co do towarowych:
jeżeli postanowiłem, iż wszystkie pociągi będą miały zapowiedź, to wszystkie i postanowiłem, aby dla towarowych również były, a nadaje to dyżurny ruchu przez radio (chyba nie odbiega to od rzeczywistości). Zrobiłem również to celowo, aby ktoś nie był zdziwiony, że dla niektórych pociągów jest zapowiedź, a dla niektórych nie.
Przyjmijcie to wreszcie do wiadomości i trochę pochwał poproszę, bo dobijacie mnie, a nie było to wszystko takie łatwe.
Lepiej potestujecie misje i piszcie to, na czym powinno najbardziej zależeć, a jak wspomniałem wyżej zapowiedź z własnym nagramiem jeżeli komuś dane się nie podoba może sobie zmienić.
Następne posty na temat, iż komuś się nie podoba jakaś zapowiedź będę je usuwał (bo może i są tacy, którzy np. mogą chcieć sprawdzać poziom sgnału w dB, czy spełniają normy).
PS
Mariusz W. jako betatester z wymianą poszczególnych zapowiedzi nie powinieneś mieć trudności.
Chcesz mieć real, to wsiądź do pociągu do prawdziwego loka i jechane, to dopiero jest real, co betatester :)