Odpowiadając na Wasze pytania odnośnie zdjęć to:
EU04 posiada kabine jednak jest niekompletna. Dosłownie jeden wielki bałagan. Jeden z kolegów na forum takowe zdjęcia robił. Dosłownie poza nastawnikiem nic więcej w kabinie nie ma. Przedział maszynowy także w kompletnym rozkładzie jest.
EU20 nie posiada w środku nic. Zaglądając przez szybę w eu20 stojącej w skansenie nie widziałem nic. Jedna wielka pustka. Prawdopodobnie nie posiada także namiastki przedziału maszynowego. Wszystko wymontowane. Zostało samo pudło i wózki. Z tego co mi powiedział jeden z bardziej obeznanych kolegów forum, EU04 przybyła w swoim czasie do skansenu o własnych siłach, czyli była kompletna i sprawna. Niewiem czemu ją tak zniszczono skoro była na chodzie. Co do eu20 to ma ponoc oryginalne i w pełni sprawne silniki trakcyjne. Byc moze Eu20 także o własnych siłach przyjechała. W muzeum Warszawa główna każdy tabor był rozkradany. Popatrzcie na SM15 i SM25. Już jako dziecko pamietam jak jeszcze były otwarte a pulpity rozszabrowane.
Pozdrawiam.
Dodano po 8 minutach: EP08_015
Jest to wersja ostateczna? Jesli tak to wstawię do Download.
Bardzo bym chciał by to była wersja ostateczna, ale umówmy się że jesli nie będzie zgłoszeń jakiś błędów do końca lutego to wstaw to do downloadu.
Pozatym nie tak dawno dawałem ruzne linki do dodatków mojego autorstwa. Poniżej podaję link
http://members.lycos.co.uk/wlodeek/Download/Tam sa teksturki, przeróbki itp.
Jeszcze tylko zaktualizuje link do ET40 i tez będę wdzieczny jesli się pojawi w downloadzie.
Pozdrawiam Cie @Oli.