Witajcie Towarzysze, w MaSzynie ulubowani!
Taboru szerokotorowego był niedostatek, z tego też powodu zabrałem się za przeróbkę symkowego ST44 na zmodernizowaną LHSową wersję. I oto efekt prac:
Mam nadzieję, że się podoba. Pojazd został wyposażony w sprzęg samoczynny SA3 i wózki na rozstaw szyn 1520 mm. Jest kompatybilny od exe 664 (włącznie) wzwyż.
Wpis:
node -1 0 ST44-3001 dynamic PKP\ST44BF ST44-3001 ST44BFdumb 0.0 headdriver 7 0 enddynamic
node -1 0 ST44-3002 dynamic PKP\ST44BF ST44-3002 ST44BFdumb 0.0 connected 3 0 enddynamic
Autorzy zdjęć na tekstury, którym serdecznie dziękuję to:
- Tomasz Kuźniak
- Bartłomiej "ST44" Samojeden
- Andrzej Kabała
Nagrania, w celu uzyskania dźwięków użyczył i model zaopiniował:
Tomasz Ciemnoczułowski
Paczkę wypakować do folderu głównego MaSzyny. Myślę, że to wszystko, więc uczekiwany link:
--> Download ST44BF (seria 3000), wersja 2216 (750kB) <--<EDIT>: Brakujący dźwięk (wrzucić do sounds):
http://net.azartsat.pl/Omega013/turbo-m.wav (4kB) </EDIT>
Uwaga: Autor nie ponosi odpowiedzialności za skutki użytkowania tego dodatku. Nie ponosi też odpowiedzialności za jakiekolwiek straty wynikłe z tego faktu. Użytkownik ściąga go i korzysta z niego na własne ryzyko. Autor nie ma też obowiązku odpowiadać na pytania o zawartość paczki, za wyjątkiem jej niekompletności.Pozdrawiam,
youBy