U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku ;) Poza tym, że musiałem lekko pozmieniać składy :)
No Sławciu widzę, że szalejesz z Mateu ;) Paskudy wredne ;p No to uderzamy na Dąbie... Jak pójdzie dobrze to może nawet za jakiś czas pociągniemy traskę w stronę Stargardu i dalej ;) ? Po ukończeniu Nadodrzanki of koz... ;) Przy okazji: lepiej kombinuj te kasety żbyś mógł całą trasę nagrać. Jak dla mnie to 5/5 :)
Koniec pochwał, teraz czas na opieprz;) dla Sakoriusa
1. Połącz wkońcu SG z Gumieńcami przy rozgałęzieniu koło Wstowa.
2. Nie jestem pewny czy na wiadukcie między SG a SPC są słupy betonowe...
3. Nie podoba mi się jeden słup na międzytorzu chyba przed wjazdem na most na Regalicy od strony Dąbia...
4. Rozważ możliwość, o której rozmawialiśmy, żeby zaraz za semaforem dać zdarzenie zmieniające światło na czerwone.
5. Nastawnia na Turzynie jest bardzo ładna :) Aczkolwiek (to sobie na pralke przyklej ;) ) z tyłu jakaś taka nieposkładana...
6. Drobna sugestia dotycząca muru na SG daj jedną teksturę i będzie spokój...
7. Peron 3 na SG wydaje mi się nieskończony chociaż mniemam, że to wersja rozwojowa ;) - zauważ że nie jest jednolity (chodzi o teksturę) a po drugie: obniża się podobnie jak 4. i jest połączony z nim (podobnie jak z 2. i 1. ) przejściem/przejazdem w poziomie torów.
Plany chyba przepadły bo nie mam kontaktu z tym łosiem... :/ Ale nie stanowi to problemu chyba... Będę miał nowe ;) Pracuj stary, pracuj... W nagrodę obiecuję Ci, że pośmigasz drezyną ;p :)... po torach tramwajowych :).