Cóż
Krzysiek musze Cie powiadomić, że w nieoficjalnej paczce o której piszesz nie ma brakujących plików które wyskakuja w czasie ładowania powyższej scenerii.
To dla przypomnienia co sie w tej paczce znajduje:
1xxa + PASSENGER PACK, Adu, Bd, Bdhpumn, Bh, Bipa, Dl2, Ds, Eaos ( wraz z Eaos Packiem ), El16, EN57 ( +En57-927 +EN57-1080 ), ED72, EP01, EP02, EP05, EP08, EP09, EP23, Es, ET21 dumb, ET22 ( +ET22-001 +ET22-304 ), ET41 ( 3pack Barta + uaktualnione, stare tekstury, poprawione patyki i przechodzenie miedzy kabinami ), EU07 ( wersja 303E ze zwyklymi wiadrami i wersja 303E-M z halogenami ), Gags, IC, Pocztowy
S, Sgs, Sieciowiec, SM03, SM04, SM31 dumb, SM42 ( zabudowana kabina ), SN61, SP/SU45 dumb, ST44 dumb, SU46 dumb, Syp, Ty2 wrak, Uahs ( +Uahs białe ), Ugpps, Wars, Wrbd, X, Z1.
Posiadam tą paczke, a i tak mi się krzaczy.
U mnie też pojawił się bład pliku :
Cannot load dynamic object 505120-00351-4 from
pkp\eaos\401w Error=-8@0
wiec wywaliłem wpisy ze scenerii (mówie sobie jakoś przeżyje :))
ale to był dopiero początek
potem pojawiło się jeszcze:
Cannot load dynamic object 505120-00351-4 from pkp/Zaes 406Ra
Cannot load dynamic object 505120-00351-4 from pkp/eu07/303e-n
Przy tym ostatnim znalazłem plik 303e-m ale watpie zeby to była literówka w scenerii. Domyślam się, że brakujące pliki związane są bardziej z jakąś scenerią lub starszą wersją symka.
Poszperałem troche po forum i znalazłem archiwum:
http://www.archiwum.eu07.prv.pl/ale nie wiem czy znajde tam to czego szukam.
Wyżej pisano że ta sceneria - choc jeszcze w budowie - jest znacznie rozbudowana.
Mnie się zawsze marzyło by stworzyć scenerie łódzkiego węzła: Fabryczna, Widzew, Chojny, Kaliska, Olechów, wiec jeśli chłopaki stworzyli scenerie - realna i chyba rozbudowaną - węzła w Szczecinie to i może scenerie węzła w Łodzi da sie zrobić. :DD
Pewnie że, nikt nie ma wszystkich plików do symka, ale nam nowym userom czasem trudno cokolwiek już znaleść na forum, bo np.: niektóre linki są już wygasłe, lub niektórym brak jest wytrwałości w szukaniu czegokolwiek na dość rozpasłym forum, jak to, bez opcji
szukaj.
Prosze o wyrozumiałość w zadawaniu pytań nowych amatorów symka, ale bez pytań i pomocy doświadczonych userów, co sami możemy się dowiedzieć.
Jeśli przychodzi wam na myśl gdzie mogę znaleść brakujace pliki (choć jesze poszukam na forum) lub może mi ktoś wrzucić na maila to z góry dziekuje.
Pozdrawiam.