Bardzo podoba mi się ten dymek, ale czy jego kolor nie jest zbyt ciemny, moim zdaniem dym który wydobywa się podczas jazdy ze stonki jest trochę jaśnieszy, o ile nawet nie przezroczysty, nie wiem , czy się ze mną zgadzacie? Jak jest w gagarze nie wiem, więc nie mówię. Oczywiście nie musi być to zmieniane, ale w rzeczywistości chyba tak jest. Mam nadzieję youBy, że tego posta zrozumisz w sensie takim, żebyś dążył do doskonałości (albo nawet lepiej). Nie jestem mechanikiem, więc na 100% nie mogę powiedzieć jaki dym się wydobywa, ale ostatnio miałem zaszczyt taki jasny dym widzieć więc mówię. Ta jasność jest chyba tylko spowodowana ciśnieniem wydobywania się, więc nie wiem czy w symku miałoby to jakiś większy oprócz wzrokowego, taka jest moja sugestia. Bez urazy yuoBy odwaliłeś kawał bardzo dobrej roboty za co jestem Ci ogromnie wdzięczny. Prosiłbym o wypowiedź mechaników z zawodu i ludzi znających się na lokomotywacg typu SM/P 42 oczywiście nie mówię youBy, że ty się nie znasz. Mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona i ktoś się wypowie na ten temat.
Pozdrawiam i życzę owocnych prac nad lokomotywami spalinowymi i exe.