Swoją droga to nabijają posty osoby które z regóły najbardziej się znają i najwięcej mają do powiedzenia, znaczy się Eksperci. Ziomal ma rację tu się muszę zgodzić, bo reszta postów to się do śmietnika nadaje, sorry ale tak jest, bo wątku nie zamknełem z uwagi iż liczyłem na kilka postów które może coś by wniosły do tematu, a nie tylko proźby i pytania, to ja bym bardziej je wolał do Was zadać. Druga rzecz to ostatnio aż do obrzydzenia zaczeło się narzekanie, np. bo ktoś robi kabine do stonki albo model jakiegoś loka, każdy już wie lepiej jak ma być i co jest źle zrobione, a ja się pytam jak masz tyle do powiedzenia to weś i zrób lepszy model i spadaj na drzewo. To tylko obniża morale osób zaangażowanych w projekt. Prosze bardzo wolny kraj, chcesz to masz niechcesz to nie bierz, ale przy okazji nie mów komuś że jego praca jaką wkłada jest zła bo to powinno być tak. Tak na marginesie.
Na weekend zrobie rozeznanie, może uda mi się coś poprawić i podciągnąć FPS, jeśli nie temat zamykam i po robocie.
Pozdrawiam i życze więcej luzu.