Kiedys wspominalem w moim watku na temat zrobienia lokomotywowni czy tez skromnej szopki jaka zjaduje sie przed wjazdem do Czestochowy osobowej, moze ktos by sie ze smialkow podjol, wtedy bysmy zaczynali se klasycznie misje z szopy, co myslicie? Ja juz screenow nie daje na forum bo bylo ich az za duzo, skonczylem juz prawie calkiem Cz. Stradom, jeszcze wysiew drzew, i skonczyc teren na odcinku GN - STR i posadzic topole, tak mi sie nie chce juz mowie wam, ale mysle se czasem ze chyba najwyzszy czas wydac jakas trase ktora bedzie ukonczona, a nie jakies niedorobki, bo ja tak ostatnio polubilem niekonczyc tras, bardzo zly nawyk. No i jak juz wykoncze wszystko oddaje scenerie do Mati_an 'a bo on bedzie robic eventy i misje wg bierzacego rozkladu jazdy na osobowe i jesli wypali Lubliniec to tez na pospieszne, no i reszta to klasyczne misje towarowe, na byki, jamniki i ruski (odcinek weglowki). Ograniczenia tez juz powstawialem tu i tam, znaczy sie koncze je wstawiac. Zostal nieszczesny dworzec w Gnaszynie, niechce robic repaintu jak to bylo ostatnio, ale chyba niebede mial wyboru i na tym sie skonczy, bo poki co materialow zero. Takze chialem wszystkich pozdrowic i w sumie tyle na teraz.
Albo dam kilka screenow co nowego zrobilem:
Lekko zarosniety Gnaszyn ponoc w lecie to standard.
Wjazd do Stradomia od strony Gnaszyna
A tu tak zaraz przed wjazdem na perony.
Perony w Stradomiu, w oddali wiadukt, a za nim kiedys moze Cz. Osobowa ;)
Jeszcze powymieniam podklady sobie, powstawiam wiecej drzewek, dopieszcze teren i bedzie zajebiaszczo!