Problem ten poruszałem już na poście od tej trasyale nikt nie odpisał. Mam , taki problem z tą traską: po wykonaniu już manewrów ganzem i wyjechaniu z Warczawy do Białej Podpaski po dojechaniu do wokolice najbliższego jeziora (przy wskaźniku W16) wysypuje mi się symulator po prostu mi się zawiesza , i pozstaje tylko mi użycie przycisku reset. Chąc uruchomić ponownie jakąś misje w scenerii Mazury niestety już nie idzie bo podczas ładowania wywala. Aby uruchomić misje w tej sceneri musze od nowa zainstalowac wszytkie pliki tej trasy , ale kiedy jade znowu ganzem i jestem w tym samym miejscu nadal tam wywala. Aby upewnić się że nie wywala to przez jakis samochód( wiem że można było wszytkie samochody w pliku scn wywalić), chciałem oglądnąć traskę wykorzystując "latanie po trasie"zaraz po uruchomieniu , nie stety do latując do miejsca wymienionego wyżej (dużo szybciej oczywiście niż dojeżdżając pociagiem) pozostało mi uzycie przycisku reset. nie wiem co jest grane , jeśli ktoś wie co się dzieje niech da znać .
Pozdrawiam