W paczkowej wersji LK64 jest poprawiona? To dlaczego loguje błędy? Ja LK64 nie ruszałem chyba od 2013 roku.
Kiedyś ściągnąłem jakąś nową paczkę. W okolicy Liswarty oraz Gnaszyna były eventy od radiostopu. Coś, co przedtem działało, zaczęło się wysypywać, dalszych testów przejezdności misji nie dało się przeprowadzić.
Kiedyś ściągnąłem inną nową paczkę i przeniosłem na nią pliki LK181... Pociąg z Wielunia po dojechaniu do Herbów Starych spowodował wywalenie się symulacji. Uruchomiłem to kilka razy, rezultat był taki sam. Pozostało mi czekać na nową paczkę i testować na starej, na której to działało.
Kiedyś ściągnąłem jeszcze inną nową paczkę. Uruchomiłem misję z wyjazdem towarowego z Lublińca. Pociąg jadący dwa tory zderzył się wirtualnie z "moim" składem i zaczął go pchać. Dalsze testy nie miały już sensu. Wcześniej to działało poprawnie, tzn. pociągi będące na równoległych do siebie torach się nie zderzały ze sobą.
Kiedyś ściągnąłem jedną z ostatnich nowych paczek. Odpaliłem EN71, który powinien podjechać pod peron w Lublińcu, a przynajmniej dotychczas zawsze tak robił. Po otrzymaniu Ms2 w stronę peronów wrzucił wsteczny i pojechał się wykoleić na końcu toru.
Plus jeszcze kilka innych dziwnych rzeczy, których szczegółów w tej chwili nie pamiętam (typu przestało działać wybudzanie wyłączonych lokomotyw). Testowanie zmian w sceneriach na nowych paczkach nie ma większego sensu, przynajmniej zanim nie wykryje się wszystkich rzeczy, które nie działają. Jeśli są usuwane jakieś pliki z paczki, to powinna być prowadzona lista tych usunięć wraz z informacją, co należy w związku z tym zrobić w pozostałych sceneriach, które w paczce całościowej nie są. Ja o usunięciu koziolbeton.inc dowiedziałem się dzisiaj. Jeszcze bym rozumiał, gdyby to zostało przeniesione do podkatalogu, np. pkp/. Ale w tym samym miejscu pozostał koziol.inc. Więc jaki był cel usunięcia koziolbeton.inc?