Autor Wątek:  Nie działające lokomotywy z edytora składu  (Przeczytany 376 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mee

  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Nie działające lokomotywy z edytora składu
« dnia: 04 Maja 2022, 19:27:28 »
Witam, jak ostatnio próbowałem podmienić siódemkę na lokomotywę serii EP01 lub SM31, to sceneria uruchamiała się gdzieś w polu, i wybranej lokomotywy nie było.

Też jak wchodziłem do scenerii Drawinowo, gdzie jest lokomotywa SM31, to ona normalnie działa, i da się wejść. Mój kolega miał wszystko normalnie, i wszystko było ok.  Podejrzewam że mam coś nie tak ze starterem.

Jeżeli wie ktoś jak rozwiązać ten problem, niech proszę mnie poradzi

pozdrawiam.


Offline matek123

  • Moderator
  • Wiadomości: 5185
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1575
Odp: Nie działające lokomotywy z edytora składu
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Maja 2022, 19:28:55 »
Problem faktycznie występuje w niektórych starszych lokomotywach, które nie mają skórek wymiennych. Stosowna poprawka niebawem będzie opublikowana.

Wrzuciłem poprawkę na repo dla SM31, SM40 i SM41. W załączniku łatka dla wymienionych lokomotyw, którą trzeba wypakować do głównego folderu. Reszta później.
« Ostatnia zmiana: 04 Maja 2022, 20:15:51 wysłana przez matek123 »
Poszukuję zdjęć na tekstury pociągów sieciowych. Szczególnie platform z pomostami.

Offline mee

  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Nie działające lokomotywy z edytora składu
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Maja 2022, 13:47:57 »
Bardzo dziękuję.

Nie spodziewałem że ktoś zrobi to tak szybko.


Pozdrawiam 
« Ostatnia zmiana: 05 Maja 2022, 13:48:59 wysłana przez mee »