Tak jak już wcześniejszej wspomnieli inni, fajnie to wygląda, szczególnie pod względem układów stacyjnych. To co mi się rzuciło:
1) Na Zemborzycach powinno być trochę więcej otoczenia, a szczególnie trawy + jakieś pojedyncze drzewka aby to zapchać. Koniec ziemi 50 metrów od toru trochę słabo wygląda.
2) Brakuje tekstur na budynkach, czy przy wykolejnicach. Wszystko z resztą widać w log, tam też dużo duplikatów.
3) Odpaliłem misję z Chełmianinem. Po Shift+3 w trakcje oblotu w Rejowcu rozjazdy kierują mnie na tor z wagonami (a przecież je powinniśmy oblecieć).
4) W Lublinie jakieś dziwno ustawione semafory kształtowe - chyba ich tam nie powinno być w ogóle?
5) Jako że to wersja beta, rozumiem że mam się nie czepiać ręcznego sterowania semaforami, braku rozkładów i brakiem ruchu AI?
6) Na odcinku od Krasnegostawu do Rejowca WOS na gruncie jedno a w oknie pomocnika drugie. Jest odcinek gdzie stoi WOS do 50 i potem bodajże do 40, a pomocnik ciągle pokazuje 80. Do tego czasami zmieniały się prędkości w pomocniku a na gruncie nie było żadnej informacji.
Układ torowy czy te jako takie otoczenie całkiem nieźle prosperują na dalsze prace rozwojowe. Lublin trochę zabudować budynkami, zlikwidować "plamy" w otoczeniu (dodać jakieś lasy/zboża rosnące "w tle"), naprawić błędy wykazane w log. Pytanie czy kolega będzie się podejmować pisania prawilnych scenariuszy, czy temat jest już zamknięty jeżeli chodzi o dalszy rozwój?