Dobry wieczór!
Mam następujące problemy:
Scenariusz Bałtyk SKM1, zaczynamy impulsem w Bałtyku Towarowym, czasami nie działają tablice relacyjne czasami nie działa jedna para silników nie wiem czy to błąd spowodowany moimi umiejętnościami czy błąd pojazdu.
Kanały radiowe, po wjechaniu na stację na której obowiązują dwa kanały radiowe występuje problem taki iż np. w Turowie po wjeździe od strony Dębicy powinien w stacji nadal obowiązywać kanał pociągowy R5 a po wyjechaniu ze stacji kanał R3 zgodnie ze wskazaniami oznakowania przytorowego. Na stacji o której wspomniałem wcześniej po wjeździe od strony Dębicy sygnał odjazdu podawany przez kierownika pociągu możliwy jest dopiero po przestawieniu na kanał R3 który według wskazań oznakowania przytorowego powinien obowiązywać dopiero po wyjeździe z tej stacji, podobna sytuacja występuje na stacji Bałtyk Główny. Na stacji Bałtyk Plaża gdzie według wskazań oznakowania przytorowego obowiązuje ten sam kanał co na stacji Bałtyk Miasto (kanał pociągowy R7), sygnał "gotów do odjazdu" podawany przez kierownika pociągu nie jest słyszalny.
Jeżeli to mój błąd proszę o informację w odpowiedzi co robię źle a jeżeli błąd konfiguracji co mam zmienić aby działało to poprawnie.
wisniaxv