Autor Wątek:  Locomotive does not start after hooking up wagons  (Przeczytany 254 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline E444R

  • Wiadomości: 59
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 3
Locomotive does not start after hooking up wagons
« dnia: 03 Października 2020, 19:12:11 »
Pardon me if I ask this question, but trust me this is the fourth time I repeat the scenario.
I am talking about the Calkowo_retro scenario with the SP45_104 loco, I do everything correctly, I change the bench several times to hook myself to the wagons, at the time of leaving, I feel that the loco goes into traction but does not start as if there were the handbrake. I've tried all sorts of ways. I did the debug screen, but I don't understand much about it. Can you help me?

Offline bprog

  • Wiadomości: 176
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 37
Odp: Locomotive does not start after hooking up wagons
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Października 2020, 19:24:13 »
You connected wagons only by a "hook" - you must press insert one more time to connect red airline which steers brakes in wagons. You can also press insert one more time to connect yellow airline which is used as air supply in wagons, but is not required to connect.

Offline E444R

  • Wiadomości: 59
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 3
Odp: Locomotive does not start after hooking up wagons
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Października 2020, 19:38:49 »
Ah here, finally I was going crazy thanks.
« Ostatnia zmiana: 04 Października 2020, 09:13:21 wysłana przez matek123 »