Przypomniałem sobie o tym wątku. Buduję VS 2019, może dlatego się wychrzania:
„c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.sln” (domyślny element docelowy) (1)->
„c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj.metaproj” (domyślny element docelowy) (3)->
„c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj” (domyślny element docelowy) (4)->
(element docelowy ClCompile) ->
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_internal.h(798,1): error C2226: syntax error: unexpected ty
pe 'ImNewDummy' [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui.cpp(2814,25): error C2226: syntax error: unexpected type 'I
mNewDummy' [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui.cpp(4166,27): error C2226: syntax error: unexpected type 'I
mNewDummy' [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_internal.h(798,1): error C2226: syntax error: unexpected ty
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_draw.cpp(381,23): error C2226: syntax error: unexpected typ
e 'ImNewDummy' [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_draw.cpp(520,13): error C2226: syntax error: unexpected typ
e 'ImNewDummy' [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_draw.cpp(1511,25): error C2226: syntax error: unexpected ty
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_draw.cpp(1511,25): error C2143: syntax error: missing ';' b
efore ')' [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_draw.cpp(1511,25): error C2059: syntax error: ')' [c:\Users
\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]
C:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\imgui\imgui_draw.cpp(1512,5): error C2181: illegal else without matchin
g if [c:\Users\wizard\Documents\Projekty\maszyna\build\eu07.vcxproj]