Autor Wątek:  Problem z ładowaniem symulatora.  (Przeczytany 5624 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matis1994

  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z ładowaniem symulatora.
« dnia: 03 Kwietnia 2019, 16:24:09 »
Witam nie wiem czy piszę to w dobrym dziale mam problem z symulatorem gdy chcę włączyć jakąś misję np.Całkowo tartak to jak mi już ładuję składy na scenerię wywala błąd w momencie gdy dojdzie do tego wpisu Loading - binary model: dynamic\pkp\11xa_v2\\main/111ac.e3d załączam loga może wprawne oko coś wypatrzy.

Offline Stele

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 10133
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2610
Odp: Problem z ładowaniem symulatora.
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Kwietnia 2019, 16:57:07 »
Uruchamiasz exe sprzed czterech lat. Nie ma prawa ono zaczytać współczesnych binarek.
Mój kanał youtube

Offline Matis1994

  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem z ładowaniem symulatora.
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Kwietnia 2019, 17:13:43 »
Pamiętam że kiedyś jak grałem to te wagony działały a jak pobrałem na inny dysk wersję 19.01 to już nie działa bo wymaga OpenGl 1.5 i na moim kompie nowa wersja exe nie pójdzie

Offline Stele

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 10133
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2610
Odp: Problem z ładowaniem symulatora.
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Kwietnia 2019, 17:25:36 »
No to na tym złomku nie odpalisz współczesnych wersji. Nie można łączyć plików exe i danych z różnych wersji. To nie będzie działać.
Mój kanał youtube