Wyrzucenie tego pliku nie spowoduje skutków ubocznych? Ja wyrzuciłem, pocieszyłem się wczoraj dźwiękiem, ale dzisiaj jadąc sobie TLK83202 po pewnym czasie pojawił się dziwny dźwięk, po ruszeniu hamulca ucichł, ale jakiś czas potem zablokowały się syreny i żadnym sposobem nie mogłem ich wyłączyć. Musiałem zakończyć jazdę praktycznie rzecz biorąc. Karta oczywiście Creative.
Ja właśnie przez dźwięki bawiłem się na Maszynie 17, także jeśli chodzi o 18, to miałem parę kursów i ciężko mi powiedzieć, czy to coś stałego czy przypadek powiedzmy. Wczoraj około 1:30 jechałem bezproblemowo(EP07-211). Pytam, chociaż sam obstawiam, że powód jest inny. Ogólny, z konkretną lokomotywą lub z czymś u mnie. Jeśli u nikogo nie będzie występował, to raczej wszystko będzie jasne. ;)
Wieczorem przejadę się jeszcze raz. Czuję, że wszystko będzie możliwe skoro wystąpiło to dopiero powiedzmy po dobrych 30 minutach. :)
P.S. Chyba pobiłem rekord nieodzywania się, ale ja po prostu czytam. ;)
P.S 2 No i pojechałem znowu. Do Rudawy ok, tam po zatrzymaniu wyszedłem F4 i po powrocie nie było dźwięków hamulca, a po wciśnięciu syreny blokada(znika tylko przy wciśniętej pauzie, ale po odpauzowaniu jest oczywiście powraca)... Dźwięk nie tylko blokuje się, ale jeszcze zniekształca. Próbowałem uzyskać ten sam "efekt" zaraz po uruchomieniu, ale wtedy się nie udaje i wszystko jest ok. Próbowałem to zarejestrować frapsem, ale co ciekawe dźwięki w ogóle się nie nagrały.
P.S. 3 Jechałem jeszcze raz, tym razem wychodząc co jakiś czas F4, problem pojawił się znowu, było już blisko Rudawy. Być może ma to związek z mijanym składem, bo wtedy się to mniej więcej pojawiło, ale to tylko przypuszczenia.