Autor Wątek:  Czy tylko ja tak mam?  (Przeczytany 1516 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LosBananos

  • Betatester
  • Wiadomości: 57
  • Ten banan robił różne, głupie rzeczy xD
    • Zobacz profil
    • Mój Fanpage
  • Otrzymane polubienia: 24
Czy tylko ja tak mam?
« dnia: 25 Czerwca 2018, 17:30:01 »
Witam, mam problem. Otóż na forum przy każdym wątku mam znaczek "nowe", nawet na wątkach sprzed 8 lat! Czy tylko ja tak mam ? Dodam że sprawdzam forum zazwyczaj na telefonie. Pozdrawiam.
Bieda-Tester, Twórca, Gość od niczego. Jakim cudem dostałem tą robotę ? XD
Autoryzacja: (Tu kiedyś coś będzie [chyba])
https://www.facebook.com/LosBananosSpolka/

Offline jakubg1

  • Deweloper
  • Wiadomości: 585
  • Profilowe nie kłamie.
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 110
Odp: Czy tylko ja tak mam?
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Czerwca 2018, 17:33:26 »
Kliknij "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" i "Zaznacz jako przeczytane".
MaSzyna ma szynę, szyna ma MaSzynę - na kołach.
Wciąż czekam na zgłoszenia na PW na przerobienie kabiny en57iv, na hasler 160km/h, amperomierz 1000A oraz opcjonalnie ekran.
Nie ma kontaktu przez: Skype, TS, telefon, Discord. Nie rozmawiam głosowo.

Offline LosBananos

  • Betatester
  • Wiadomości: 57
  • Ten banan robił różne, głupie rzeczy xD
    • Zobacz profil
    • Mój Fanpage
  • Otrzymane polubienia: 24
Odp: Czy tylko ja tak mam?
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2018, 17:50:50 »
Niestety, nadal nie działa. Ciągle jest ten przydomek "Nowe". Jest już dobrze, pomogło odświeżenie strony.
« Ostatnia zmiana: 25 Czerwca 2018, 17:53:25 wysłana przez LosBananos »
Bieda-Tester, Twórca, Gość od niczego. Jakim cudem dostałem tą robotę ? XD
Autoryzacja: (Tu kiedyś coś będzie [chyba])
https://www.facebook.com/LosBananosSpolka/