Vampirek: chyba kpisz że kakish miał modele wystawione na swoim FTPie - co za bzdura!. Wiem co na nim było i napewno nie bylo moich modeli tam.
A ja mogę powiedzieć, że były. I nie dlatego, że
@Vampirek jest w mojej grupie, tylko dlatego, że ściągnąłem sobie kiedyś kiedyś, dawno temu (bardzo dawno) to z konta
@Kakisha na eu07.
Piszecie że zgłaszaliście się z chęcią pomocy do SPT. Programistów nie zauważyłem
Rozmawiałem z
@ShaXbeem i na obecnym etapie prac nie mogę pomóc. Chyba wiesz, co się teraz dzieje. Jak coś już będzie ustalone, to nie ma problemu. Ale na poziomie koncepcji to nie pomogę. Chcesz linka do odpowiedniego posta? Z resztą ShaXowi już troszeczkę pomogłem (tak przynajmniej sądzę).
Kiedy wyjdzie SPT? wtedy kiedy chłopcy programiści będa mieli czas to napisać... Shaxbee sam napewno nie napisze idealnego symulatora kolejowego. Więc o date pierwszych wersji SPT pytajcie Speeda czy youbego - to są przyszli programiści SPT, o ile kiedyś stwierdzą że już starty symek jest definitywnie wykonczony i nic się nie da w nim dorobić.
Ogólnie mówiąc, w każdym programie można zawsze coś dorobić. Ja chciałbym w
spokoju skończyć swoje (nie jest tego dużo, a nawet mówiąc mało w porównaniu z pracą innych) i
dołączyć to do exe dostępnego w dziale DEVS. Jednak nie idzie tego zrobić bo jest jedna wielka gadanina, której nie można zaradzić i której nie rozumiem.
Jeszcze raz napiszę. O termin wyjscia SPT pytajcie NKT.
Hmm, tego nie będę do końca komentował. Ja chcę pomóc, ale chcę też skończyć swoje i dołożyć do
obecnego exe, co nie jest mi dane zrobić (nie mam jak tego dokleić).
Nadal sądzę, że projekt Maszyna 1 powinien zostać wrzucony w kąt. (Jeśli coś dodawać, to jakieś żeczy, którzych naprawdę brakuje, z tym, że trzeba także przygotowywać wersję możliwą do zaimportowania do SPT.)
Przez długi długi czas o nowej wersji było wiadomo tylko tyle, że będzie fajniesza, szybsza, i wszystko tam będzie. I to było wszystko. Stąd zacząłem coś tam dorabiać do MaSzyny 1. Też uważam, że jest to projekt już przestarzały, ale jednak nie wolno porzucać pracy z dnia na dzień, szczególnie jak się przejdzie od razu na bezrobotne.
Poza tym pozdrawiam i życzę zażegnania konfliktu oraz owocnej współpracy przy tworzeniu symka