L61 była w dobrym stanie do momentu, kiedy robiłem w niej poprawki. Pamiętam, że wyglądało to wtedy tak, że @Ra dłubał przy L61, a potem odszedł z forum i zaprzestał wrzucania kolejnych wersji scenerii do repo. Wówczas zacząłem robić jakieś drobne poprawki i sceneria była wtedy przejezdna i dobrze wyglądała. Oczywiście zdarzały się drobne błędy, jednakże były one bardzo małe i raczej nie miały wpływu na symulację. Natomiast później zaczęło się sypać, gdyż Ra zaczął dłubać u siebie, więc ja zaprzestałem działań przy tej scenerii. Ogólnie rzecz ujmując w chwili obecnej sceneria mnie osobiście nie powala i w zasadzie na niej nie jeżdżę. Z drugiej strony nie widzę cofania plików do wersji sprzed jakiegoś czasu, bo zaszło trochę zmian na repo, a dostosowywanie dawnych plików do obecnej paczki to masa roboty, a i poniekąd strata czasu, bo przecież kiedyś @Ra w końcu doda dokończoną scenerię. Obecnie jestem za tym, żeby co jakiś czas dogrywać zmiany wprowadzane przez @Ra do repozytorium. Bardziej tej scenerii już chyba nie da się rozwalić, a jest szansa na to, że kiedyś będzie lepiej :).