Powracam do tego problemu z wysypem z krótką informacją. Ostatnio uruchomiłem MaSzynę znowu na Krzyżowej, EN57-20xx itd. Wcześniej wypakowałem archiwum bin_x64 z opcją "Tak, na wszystkie". Usunąłem z głównego folderu wszystkie pliki "crashdump". Dojechałem do momentu wjazdu w wąwóz tuż za stacją początkową i wysypu, w tym miejscu w którym zawsze był, nie było. Nie przejechałem całej trasy tylko wyłączyłem MaSzynę zaraz po wyjechaniu z wąwozu. Uruchomiłem także linię 61 osobowy_2, pozycja pierwsza, EN57-20xx. Jest jakaś różnica, bo wysyp następuje nie przy słupku hektometrycznym 49 5 (tak jak wcześniej), tylko 49 3. Nie używałem klawiszy Shift+1, Shift+2, Shift+3 itd. które odpowiadają za ruch obrotnicy która przy ich używaniu miała powodować wysyp. Sterownik karty graficznej jest najnowszy. Nie bawiłem się w te inne sterowniki które podsyłał @tmj. Nie chciałem mieszać w komputerze. Podsyłam crashdump, log i errors z przejzadu na linii 61 ze względu na tę różnicę momentu wysypu (jeżeli to ma w ogóle jakieś znaczenie).