Witam,
mam taki problem, z którym nie umiem sobie sam poradzić ani też nie znalazłem rozwiązania na forum:
mianowicie uruchamiam poprzez Rainsted symulator z paczki całościowej 15.04 (Rainsted zaktualizowany) ze scenerią Całkowo_Orlen i wszystko działa normalnie do przyjazdu do Wilisia. Tam po podaniu tarczy manewrowej wraz z odpowiednim komunikatem przez radio symulator się zawiesza - zupełnie nie reaguje na klawiaturę, jedynie słychać dźwięk. Najczęściej jedyne rozwiązanie, to reset komputera. Kilka razy na kilkadziesiąt prób (chyba ok. 30) udało mi się przejść ten krytyczny moment i wtedy wszystko było ok aż do trzeciej części scenariusza, gdy prowadząc wagony z Całkowa po przejechaniu przez stację, która najpierw ma zamknięty wjazd, po czym wjazd i wyjazd zostają podane (wedle komunikatu z radia - nazwy stacji niestety nie kojarzę) jadę jeszcze kawałek i po chwili znowu to samo - symulator zawiesza się tak, jak w Wilisiu. Dotarcie do tego miejsca udaje mi się tylko wtedy, gdy w Wilisiu zatrzymam się za semaforem wyjazdowym (wjeżdżając na stację ze składem z Jarkawek). Raz także udało mi się to, gdy zatrzymałem się dość daleko, ale przed semaforem wyjazdowym.
W załączeniu pliki: log.txt, errors.txt, tymczasowy scenerii z przejazdu przedwcześnie zakończonego w Wilisiu.
Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu problemu i rozwiązaniu go.
Pozdrawiam!
Antoni Ślebodziński