Witaj.
Mimo, że nie jest to zbyt grzeczne, odpowiem na pytanie swoimi pytaniami.
Bowiem wydaje mi się, że odnośnie Twojego pytania największe znaczenie ma ten kawałek kodu://wjazd Bystrzyca Kłodzka Przedmieście
event sem2_bystrzycakłprzedmieście multiple 1.0 none bystrzycakłprzedmieście_A_s1 endevent
event wja2_bystrzycakłprzedmieście multiple 60.0 none bystrzycakłprzedmieście_A_ms2 zwr2_bystrzycakłprzedmieście+ endevent
a reszta nie ma tu najmniejszego znaczenia. Ale może się mylę - wówczas mnie popraw. Jednak wskazany, przytoczony przez Ciebie kawałek kodu jest za mały, aby można było coś wywnioskować.
Oto moje pytania:[list=1][*]Czy mógłbyś uzupełnić powyższe polecenia o definicje toru do którego przypisany jest semafor wjazdowy "bystrzycakłprzedmieście_A" oraz samą komendę include z tym semaforem?
Jeśli można by też zerknąć na tor(y) wyzwalający/-e (bo nawet nie wiem, czy to ten sam tor) zdarzenia "sem2_bystrzycakłprzedmieście" oraz "wja2_bystrzycakłprzedmieście", to byłby to już pełen komplet informacji.
[*]Dlaczego semafor wjazdowy "bystrzycakłprzedmieście_A" podaje sygnał Ms2???
Przecież z wjeżdżając na stację nie można manewrować - jest to wtedy wciąż jeszcze normalna jazda pociągowa (wjazd na stację ze szlaku). Semafor ten mógłby na przyład podać sygnał S13, ale nie Ms2.[/list:o]Z góry dziekuję za pomoc w udzieleniu pomocy. ;-)
Pozdrawiam serdecznie.