0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
U mnie to, co się dzieje z TRANSYLWANIĄ jest o k r o p n e ! ! ! Najpierw wyskakuje coś o apartamencie, a w ładowaniu taboru co chwilę wyskakuje mi błąd o tym, że np. nie ma 6ba, 4e, 4e1, 303e... ALE JA TO WSZYSTKO MAM!!! więc co się dzieje???
Cytat: "Ural"U mnie to, co się dzieje z TRANSYLWANIĄ jest o k r o p n e ! ! ! Najpierw wyskakuje coś o apartamencie, a w ładowaniu taboru co chwilę wyskakuje mi błąd o tym, że np. nie ma 6ba, 4e, 4e1, 303e... ALE JA TO WSZYSTKO MAM!!! więc co się dzieje???A sprawdź, czy naprawdę masz! W katalogu Dymnamic\PKP\EN57 6ba.t3d ? Masz? I tak z innymi modelami, bo to są własnie modele.Jeśli masz, to przeleć dysk (partycję) scandiskiem lub chkdsk bo być może masz błędy lub źle coś przegrywałeś.
Do katalogu "EN57-927" kopiujemy tylko pliki modeli i tekstur oprucz "en57drzwi.tga" orazmalowań kibli.
A czytałeś co pisze w pliku txt ? Ano widzisz... CytujDo katalogu "EN57-927" kopiujemy tylko pliki modeli i tekstur oprucz "en57drzwi.tga" orazmalowań kibli.Jak się nie czyta, to potem z siebie robisz chłopka-roztropka który nawet nie czyta FAQ. To po co ja to pisałem ?