Autor Wątek:  Problem z trasą Bochnia :(  (Przeczytany 5344 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline En57_Marcin

  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
    • http://www.traincargo.glt.pl
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« dnia: 09 Marca 2005, 13:34:36 »
Zainstalowalem trase i ładuje ładuje aż w koncu ping (błąd) i nie działa a wszystko instaluje tak jak pisali :) co robić??
..::Marcin::..

Offline Szymon

  • Wiadomości: 186
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Marca 2005, 14:33:29 »
Może brakuje ci tekstur,ja tez tak miałem wyskakiwał mi error a to o 111a a,112 .Radzę Ci sprawdz sobie wszystko jeszcze raz.
Postęp prac nad trasą------>80%-prace skoncentrowane na lokomotywie 401Da,więcej czytaj w dziale "Tabor"
--------------------------------------------------
Jesli uważasz ze ci pomogłem ,to możesz odwdzięczyć mi się za to plusikiem:)

Offline TruckeR

  • Wiadomości: 309
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Marca 2005, 14:38:59 »
Możesz wkleić kilka OSTATNICH linijek loga ? (log - taki plik textowy w głównym folderze z symkiem). To się bardzo przyda :)
Pozdrawiam serdecznie!

Offline Elmer

  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Marca 2005, 15:01:28 »
Witajcie!

Po długiej przerwie powracam. Niestety nie miałem wcześniej czasu na komputer i tak po za tym forum eu07.pl było nieczynne.

@En57_Marcin: Mogłbyś napisać, jaki błąd wyskakuje? Gdy pisze event X bla bla bla, to daj Enter i powinno być OK. A może źle ściągłeś paczkę ? Bo to też jest możliwe.

Pozdrawiam!

Offline En57_Marcin

  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
    • http://www.traincargo.glt.pl
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Marca 2005, 15:03:18 »
chyba bede musiał zreinstalować gierkę... a tak na marginie to czy ta trasa potrzebuje jakis innych loków albo innych tras?
..::Marcin::..

Offline Elmer

  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Marca 2005, 15:24:21 »
Witam.

Sugerowane jest, aby w Symulatorze były zainstalowane wszystkie trasy i tekstury lokomotyw oraz ich modele. Bez nich niektóre trasy mogą działać wadliwie, czyli np. mogą nie działać itp.

Pozdrawiam!

Offline Mutopompka

  • Wiadomości: 1155
  • Na IRC-u SPRĘŻAREK vel. tyqtyqtyq
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #6 dnia: 09 Marca 2005, 22:03:39 »
Więc tak:
1. Gdy pojawi Ci się błąd kliknij ALT+TAB (pojawi Ci się okno z błędem).
2. Napisz jaki to błąd, ponieważ możesz mieć błąd eventu, brak textury, brak loka EP09 itp.

Offline Piter_

  • Wiadomości: 14
    • Zobacz profil
    • http://www.boawilkli.livenet.pl
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Listopada 2005, 14:40:41 »
Ja też mam problem z Bochnią.Nie ładuje się i wyskakuje Cannot load Do ep09-005 from pkp\ep09\104e Error=8@0
oraz
Cannot load do 505120-00351-4 from pkp\Z1\Z1\ Error=8@0

Co z tym zrobić?

Offline EU07-483

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2303
  • EU07-483
    • Zobacz profil
    • Super spółka :)
  • Otrzymane polubienia: 158
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Listopada 2005, 15:08:49 »
Z Downloadu na http://www.eu07.pl ściągnąć model EP09 oraz wagony Z1.
Jak będę duży zostanę maszynistą!

Offline Mutopompka

  • Wiadomości: 1155
  • Na IRC-u SPRĘŻAREK vel. tyqtyqtyq
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Listopada 2005, 15:43:51 »
Cytat: "Piter_"
Ja też mam problem z Bochnią.Nie ładuje się i wyskakuje Cannot load Do ep09-005 from pkp\ep09\104e Error=8@0
oraz
Cannot load do 505120-00351-4 from pkp\Z1\Z1\ Error=8@0

Co z tym zrobić?


No to tak:

Brak Ci paczki ep09 (modelu loka bez kabiny, była w wersji 160704)
Brak CI wagonów Z1.

Te wszystkie paczki są tu: www.members.lycos.co.uk/mutopompka/EP09_Z1_pack.rar

Umieszczasz je w katalogu Dynamic\pkp i odpalasz traskę. Powinno być wsio OK.

Offline Thomal

  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
:/
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Listopada 2005, 03:53:02 »
A wiec u mnie (XP) jest tylko ogolny blad programu i jego zamkniecie (plus tepe powiadamianie serwisu Microsoftu ;) . Skopiowalem EP09 i wagony Z1 do folderu dynamic/PKP... hm?  (Jestem tu od dzisiaj, prosze o wyrozumialosc) ;))
Z wyrazami szacunku.. :))

Offline Cesky Kretek

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1704
  • Trust no one.
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 137
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Listopada 2005, 07:21:00 »
W katalogu MaSzyny masz plik log.txt. Wklej ostanie 9 linijek tego pliku tutaj. Bez tego dokładnie nie można znaleźć przyczyny. Pozdrawiam.

Offline Thomal

  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z trasą Bochnia :(
« Odpowiedź #12 dnia: 16 Listopada 2005, 01:10:52 »
Czyzby to to? Prosze:
EVENT LAUNCHED:
toduzapoczwp_ligh1
EVENT LAUNCHED:
duzapoczwp_sem_info_stop
EVENT LAUNCHED:
koniec7_active
Type: PutValues
EVENT ADDED TO QUEUE:
koniec7_active

Dodano po 1 godzinach 45 minutach:

 Cuda sie zdarzaja. Sciagnalem od ciebie wersje 160704-unoff, dodalem mape, EP09, Z1.. itd. i dziala ! Trasa jest extra, jak dla mnie.. :))
Z wyrazami szacunku.. :))