Jeśli ktoś nie używa polskich znaków diakrytycznych, to firefox na niewiele się zda. Epek miał zawsze kłopoty z pisownią i od zawsze patrzyliśmy na to przez palce (też byłem moderatorem). Błędy poważne (ortograficzne) w takich przypadkach mógłby poprawić moderator (funkcja zobowiązuje). Nie jestem jednostronny, więc do epka napiszę tak: Należy wykazać maksimum wysiłku, aby nie dawać powodu do wpisów modów. I na koniec dygresja, osoba ma zaświadczenie lekarskie o dysgrafii zda pisemną maturę. A u nas nie będzie tolerowana?
Ja czepię się innej rzeczy. Otóż epku, nie dałeś screenów z exe 470 gdzie wężyki żółte nie są podłączone i porównawcze obrazki z ostatniego exe, w którym wężyki działają prawidłowo. Przykładem takiej pokazówki jest moja walka, o błędne pozycje samochodów na SCN Kaliska. Czemu na tym mi zależy? Otóż ostatnio próbowałem ostrzec, że exe 469 zawiera błędy, między innymi ze względu na uwagi EP08-015 i swoje obserwacje. Nie mając dowodów czarno na białym, zlano mnie. Że co? Że więcej roboty? Prawda, ale za bubel który ujrzał dzienne światło, nikt nie dostanie ostrzeżenia.