Dziękuję. Na pewno się przyda. Przejrzałem skany i chyba tylko drogi hamowania do znośnej fizyki by brakowało. Z dźwięków sekwencji rozruchu (i po tym co wkleiłem do DL2 lepiej niech zapala za pierwszym razem :P ).
Zdjęć silnika raczej nie potrzebuję. Nie mamy możliwości animowania klapy, a dziur w żaluzjach i silnika w środku nie ma sensu modelować. Zresztą jakbym chciał taki poziom detali, to łatałbym model Q. Zdjęcia ortogonalne, tyłu pod kątem tylnej ściany, maski z góry, ew dachu jakbyś miał na co wleźć, albo stań na nim i rób znad głowy pod nogi w czterech kawałkach, jeśli się nie załamie. Z wnętrza dobrze by było jakbyś wyjął fotele. I je się zrobi dokładniej i będzie tam odrobina więcej miejsca na wciśnięcie się z aparatem. Wszystkie ściany, fotele, kanapa, podłoga, podsufitka, detale deski rozdzielczej, deska od góry spod sufitu. Im dokładniej, tym ładniejsze wnętrze uda się z tego zrobić.
"wersję ala złom" mam nadzieję nie wypatroszoną kompletnie? Drezyluchy raczej się szanuje. :D