Są trzy typy rozjazdów podwójnych: jednostronne, dwustronne oraz symetryczne. Jeżeli zdjęcie nie jest wystarczająco dokładne, żeby określić z jakim rozjazdem masz do czynienia, a mieszkasz w pobliżu, to najprościej chyba będzie obejrzeć rozjazd z bliska. Dwustronny (niesymetryczny) charakteryzuje się tym, że najpierw zaczyna się jedna zwrotnica, potem druga. W symetrycznym jest jakaś kosmiczna konstrukcja zwrotny z kosmicznym układem cięgieł.
Jeśli nie czujesz różnicy, to przyjrzyj się uważnie zdjęciu @Krzyśka626, spójrz na ilustrację w załączniku, albo po prostu pisz.
Edit:
Zwróć też uwagę, że jeżeli jest to rozjazd podwójny dwustronny (niesymetryczny) to odległość między zwrotnicami musi mieć konkretną wartość. W szablonie, który Tobie wysłałem, uwzględniłem ten fakt (szablon budowałem w oparciu o schemat). Z tego co pamiętam, to był to Rpd-190-1:9/190-1:9. Polecam też zapoznać się z generatorem szablonów w wątku z szablonami. Co prawda nie generuje rozjazdów podwójnych, ale na pewno pomoże.