Autor Wątek:  Błąd w eu07-1504/1512  (Przeczytany 2422 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamil.s1.pl

  • Wiadomości: 36
  • ulubiony EZT EW58 :)
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Błąd w eu07-1504/1512
« dnia: 17 Kwietnia 2015, 21:29:55 »
Witam, otóż znalazłem błąd w eu07-1504/1512, w pobliżu nastawnika. Przez szczeliny wokół nastawnika widać tory. Na dowód zamieszczam zrzut ekranu.

Reg. obowiązki 2.
Proszę poprawić wagę załącznika.
Benek

Kolejny raz ignorujesz uwagi moderatorów. Moderacja.
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2015, 11:20:49 wysłana przez kamil.s1.pl »

Offline Stele

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 10133
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2610
Odp: Błąd w eu07-1504/1512
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Kwietnia 2015, 22:01:51 »
Miałem to poprawić i zapomniałem. Prawdopodobnie złe opacity elementów/kolejność submodeli w t3d. Niestety 3ds się sypie przy próbie wczytania tej kabiny, a przy nazwach "chamferbox1500" w notatniku tego nie poprawię.
Proszę wypakować do dynamic/303e_v1 i usunąć pliki e3d kabin wersji eb by wygenerowało nowe na podstawie t3d z paczki. Włączyłem wyświetlanie półprzezroczystości na tej płaszczyźnie, które wcześniej były ucinane.
To wrzucam na Repo i będzie w patchu.
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2015, 10:23:32 wysłana przez Stele »
Mój kanał youtube

Offline kamil.s1.pl

  • Wiadomości: 36
  • ulubiony EZT EW58 :)
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Błąd w eu07-1504/1512
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Kwietnia 2015, 08:15:28 »
Dziękuje bardzo, błąd nie występuje po podmianie plików :)