Projekt stary ale ciekawy i wart ukonczenia. Ja mam do Ciebie @matek jednak inne pytanie: Jak tam kwestia wymiarowych drzwi dla pasazerow do jednostek EN57-19xx, oraz przedsionkow i przedzialow pasazerskich? Pytam, bo wczoraj z @Sawim poswiecilismy prawie caly dzien na "dziewietnastki", a zamiast brakujacych np. drzwi dla pasazerow, widze Ciebie w roli archeologa. Jak bedzie potrzeba to Ci pomoge przy teksturach ale prosze o jedno: UKONCZMY juz to, co jest zaczete. Wczoraj na wieczor mialem dostac pudla czlonow rozrzadczych 19xx bym podokladal cienie i zrobil "kosmetyke" fototekstur. Zamiast tego zmartwychwstal 14WE. Raz jeszcze prosze - skonczmy jedno, bo inaczej nikt naszych prosb o zdjecia nie bedzie traktowal powaznie widzac co tu sie wyrabia. Kilka tygodni temu mialem podobna sytuacje z EP07P, w momencie kiedy do mnie mialo trafic pudlo elektrowozu w celu dopracowania tekstur na ukladzie, pojawily sie EN57-19xx, "o`k" pomagalem. Jednak w momencie kiedy i to idzie "na boczny", bo cos kolejnego jest wydobywane "z archiwum" to ja mowie stop. Nie zgadzam sie na taka polityke. Chce z Wami wspolpracowac ale tylko pod warunkiem, ze bedziemy konczyli jedne projekty i dopiero przechodzili do kolejnych. Dokoncz @matek to, co miales zrobic dla projektu EN57-19xx, ja dokoncze swoje prace teksturowe, a tych mam nie malo, bo Koledzy podeslali zdjec na lacznie 4 kompletne EZT. @Sawi tez wtedy dokonczy swoje, nie latwe prace i przejdziemy do tych 14we. W miedzy czasie "papugi" dokoncze, na ktore chlopaki tez zdjecia przyslali i czekaja na efekty, podobnie jak ja na model pudla by nalozyc potrzebne poprawki i dokonczyc to, co trzeba. Taka jest moja propozycja, a od Ciebie i @Sawiego zalezy, co dalej z projektami, a w konsekwencji takze z nasza wspolpraca.