Autor Wątek:  Torrent z Paczką Maszyny  (Przeczytany 5833 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pkp.

• ECCO RAIL Maszynista
  • Otrzymane polubienia: 1
Torrent z Paczką Maszyny
« dnia: 23 Marca 2014, 20:30:06 »
Witam dziś doszedłem do wniosku, trzeba wprowadzić parę poprawek na stronie w dziale download.
Byłem u kolegi, chciał ściągnąć paczkę z symulatorem siedzę tak zanim na krześle no i nigdzie nie mogę znaleźć odnośnika do paczki, na forum też linka nie znalazłem, dopiero dogłębna analiza strony rozjaśniła sytuacje.
No i teraz wnioski:
1.Na stronie jest mało dobitnie a praktycznie w ogólne nie zaznaczone że download posiada tak jakby drugą strone do której żeby się dostać trzeba zjechać specjalnie do samego dołu i kliknąć na słabo oznaczony odnośnik.

Wstawić u góry strony informacje i odnośnik do drugiej części.

2. Uważam że paczka z symulatorem jest tak ważnym plikiem że zasługuje w download zawsze na 1 miejsce albo umieścić z boku tam gdzie maszynowe gadzety i archiwum odnośnik do niej.

Proszę przeanalizować opisaną prze zemnie sytuacje i zastosować odpowiednie działania naprawcze.
Dziękuje i pozdrawiam.

Offline MaciejM

• Otrzymane polubienia: 1361
Odp: Torrent z Paczką Maszyny
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Marca 2014, 23:42:40 »
Trafna uwaga, mnie też to niepokoiło, że z każdym nowym dodatkiem link do paczki spadał coraz to niżej i niżej. Po komentarzach użytkowników na facebooku widzę też,  że mają problem z odnalezieniem linku. 

Idzie jakoś załatwić,  aby post z torrentem był przyklejony na górze?
PKP Intercity Zakład Centralny w Warszawie
14 lat z MaSzyną!

Sceneria Tomaszewo - zapraszam do otwartych testów scenerii.

Offline SKP

• Zasłużony dla Symulatora
  • Stwierdzanie Końca Pociągu
    • Śledź na bieżąco odjazdy z Twojego ulubionego przystanku - Gdańsk
  • Otrzymane polubienia: 32
Odp: Torrent z Paczką Maszyny
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Marca 2014, 00:02:51 »
Mam kompleksowy pomysł na rozwiązanie tego problemu i kompleksowy brak czasu. Zmienić kolejności się nie da, ale można zrobić stały moduł-odnośnik obrazkowy w bocznym panelu. Tylko kwestia zrobienia grafiki. Będę miał grafikę, to wstawię to na stronę.
Scenarzysta teoretyk. Trasopisarz doświadczalny.