Mam kompletną listę osób, które się zapisały na spotkanie dnia 28.12.2013 roku w Katowicach. Ja i Maciek będziemy na dworcu (jak będziemy planowo) od godziny 8:38. Jako, że REWIZOR nie dotrze, to udamy się na spotkanie do Katowickiej Galerii. Jest tam pomieszczenie, gdzie sobie usiądziemy i podyskutujemy, chyba, że Maciek zna miejsce na większą grupkę osób, gdzie wszyscy siądziemy obok siebie. Na liście mam 29 osób, z czego nie wszyscy są na ''pewniaka'', więc liczba ta może ulec zmianie. W galerii jest pizza, mcdonald's i inne miejsca, gdzie można coś zjeść, więc wiadomo, niech każdy weźmie ze sobą parę grosza. Potem ewentualnie możemy iść na ''sok'' czy inny napoje. Mój ostatni pociąg jest o godzinie 21:51 i tym bym wracał na Rybnik, więc osoby, które będą wracać później zostaną zdane na siebie. Jeśli ktoś chce więcej szczegółów, których nie napisałem to śmiało, czy to tutaj pisać, czy na prywatnej wiadomości. W przyszłym tygodniu, jeszcze raz do każdego na PW napiszę o dokładną godzinę przyjazdu i odjazdu. Tyle z mojej strony, może niech @Sawi coś od siebie da.