Fajnie Piotruś, że napisałeś o tym. Dokładnie, jak Piotrek pisze - spotkanie członków forum. Odbywałoby się to na całkowitym spontanie. Każdy na pewno parę groszy miałby, więc można iść czy to na ''soczek'' czy jakąś pizze, usiąść na spokojnie, pogadać na tematy kolejowe, prywatne, związane z symulatorem etc. Data ta jest najbardziej realna, ponieważ teraz osoby uczące się, mają pewnie krucho z czasem (ja niestety tak mam), a po świętach to już luzik, zero nauki. Myślę, że 28 grudnia, to będzie ostateczna data spotkania i bez żadnych przekładanek, bo to nie ma sensu. Kwestia godziny, to już ''Pan Pikuś'' jak to mówią. Jest dość czasu, żeby każdy mógł się zastanowić, wziąć za i przeciw. Osoby chętne proszę i wpisywanie się w tym wątku. Tydzień przed spotkaniem, czyli w sobotę 21 grudnia ostatecznie zapytam kto i wtedy ustalimy jakąś mądrą i kumatą godzinę na spotkanie. Mam nadzieję, że taka forma połączy osoby z forum, bo wtedy inaczej się pracuje jak się wie, kto jest kto. Także liczymy na Was i czekamy na zgłoszenia ;) Tym czasem ''pantografy w dół'' bo jutro próbna matura z Angielskiego, niech Rp1 będzie z Wami.
PS. Myślę, aby też na forum umieścić taką informacje, i wtedy zrobić spotkanie pasjonatów naszego syMulatora i twórców :).