@Kuba5544: Generalnie wagonów spółki Przewozy Regionalne (wcześniej PKP PR z POM) jest mało. Jeśli scenarzysta będzie miał zestawić dwa składy IR na scenerii, plus jakąś osobówkę na wagonach to będzie miał do tego jedną siódemkę, oraz jedną skodę (AI) i wagonów na dwa składy (przypomnę, że PR nie wynajmują już ET22 od PKP Cargo). Jeśli zasiądziesz za symulatorowym "kołem" w kabinie siódemki, mając na haku wagony PR to braknie Ci jednej lokomotywy (dajmy na to, że CD163 prowadzi Regio, a masz jeszcze mijać po drodze IR, który nie pojedzie, bo "za dużo siódemek", a w barwach TS Opole jest cała jedna i zdjęcia na drugą, które porzuciłem). Wagony ? jedne masz na haku, z "bohunów" zestawisz Regio i na ten drugi IR, który będziesz mijał to Ci braknie już. Nawet to, że @Hanys wydał jednego 111a, ja pracuję nad drugim to jest to ciągle za mało. Podałem przykład pomysłu na scenariusz. Będzie problem z taborem.
Odnośnie nowego taboru to pewnie wielu by się wzięło za tekstury, ale jeśli nie ma modeli (z różnych powodów) to może sobie kolega, za przeproszeniem, co najwyżej zdjęcia na tekstury naprostować i tyle.