OK ale mi nie chodzi o słupy trakcyjne tylko "karzełki" z boku (odpowiednik słupków hektometrowych na drodze).
Na TD nie ma słupkami hektometrowych, odległość między słupami trakcyjnymi jest znana. Skąd masz pewność, że odległość między słupkami hektometrowymi jest 100m? Poza tym przy małej odległości jest duży błąd pomiaru.
Poza tym jeśli 70 m pokonywałeś w 6 s. (lub około jak piszesz) to nie wychodzi 120 km/h. Przy 120 km/h 100 m pokonuje się 3 s, więc czas pokonywania 70 m powinien być poniżej tej wartości.
Poza tym przez interpolację. Jeśli 100m przejechałeś w ciągu 9sek, to to 70m powinienem przejechać w czasie 6,3sek. Ja napisałem:
Słupy trakcyjne są w odległości ok. 70m, pokonywanie odległości między słupami było krótsze niż 6sek.
Wychodzi 120km/godz. Dokładnie 6770m w czasie 205sek daje 33m/sek, czyli 118,9km/godz.
Nawiasem mówiąc to Twoje wyniki są zbieżne z moimi - mi wychodzi jakieś 9 s./100 m
W ogóle nie są zbieżne. Halser pokazuje 120km/godz. Tobie wychodzi 100m w czasie 9sek, to równa się 11m/sek, czyli 40km/godz. Jest to zbyt duży błąd.
Moje testy potwierdziły testy @R4TCH3T.