To ja sie wypowiem.....powodem mojego wywalenia z betatesterów na pewno nie była mała aktywność, otóż jak widze są członkowie którzy nie napisali ani jednego postu(). Więc co było powodem? A no to że po ściągnięciu paczki nieoficjalnej zapytalem dlaczego mam gołe, nieoteksturowane, białe modele.Znalazło się kilka uprzejmych osób(mówie tu bez ironi), którzy szybko i sprawnie wytłumaczyli mi w czym problem. I już wszystko było dobrze..ale pan sir Winger oczywiście jak zwykle musiał się do czegoś przyczepić.. Sorry nie każdy na forum jest taką alfą i omegą jak Ty , wybacz, że zabrałem ci te 10 sekund które poświęciłeś na przeczytanie mojego "posta który świadczy, że nie potrafie odróżnić swoich błędów od błędów innych", który był powodem usunięcia mnie z betatesterów.
Przepraszam, że może mój winrar źle wypakował paczke. Mój błąd że go zainstalowałem....
Rozumie mieć jeden zły dzień, nawet dwa złe, no ale nie dzień w dzień na codzień....
Miałem nie pisać tego postu, i tak wiem, że pewnie zostanie usunięty, a jak dobrze pójdzie to nawet wyląduje w bocznicy, ale mam świadomość, że przeczyta go ktoś do kogo jest głównie adresowany.
Szczęśliwego Nowego Roku 2005 wszystkim
Forumowiczom, i Tobie tez Winger, uśmiechnij się czasem i trochę wyrozumiałości na prawde...