Autor Wątek:  Wydzielone z: Maszyna EU-07 brak odpowiedzi  (Przeczytany 1217 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Veritek

  • Wiadomości: 47
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Wydzielone z: Maszyna EU-07 brak odpowiedzi
« dnia: 22 Czerwca 2013, 15:57:22 »
Witam
Temat będzie nie nowy, ale objawy są inne.

Mam problem z uruchomieniem symulatora.
Objaw jest taki:
uruchamiam RAINSTED
Wybieram skład i klikam uruchom.
Pojawia się okienko ładowania... ale nie pokazuje się nic na "notatniku", a menadżer urządzeń daje znać że program przestał odpowiadać, gra się zawiesza.

Paczka: MaSzyna 01.13 + patch (z patchem czy bez efekt ten sam)
Wersja EXE. 1.8.712.394
Specyfikacja kompa:
Procek i5 3570k
Pamięć: 8Gb
Grafa: AMD RADEON 7870 GIGABYTE 2Gb GDDR5/256bit
Wersja sterownika: 8.982.0.0

Jako że kompa mam nowego symulator odpalam na nim po raz pierwszy
Proszę o porady.
Pozdrawiam

Zapomniałem system Windows 7 ultimate

Post zgłoszony do moderacji. Scaliłem z istniejącym już wątkiem. Proszę pisać poziomo oraz powstawiać znaki interpunkcyjne.
Rozi


Logowałeś się, nie poprawiłeś.
Bocznica.
Benek
« Ostatnia zmiana: 27 Czerwca 2013, 13:15:20 wysłana przez Benek »
Szlaki:W-wa Praga, Kutno, Ostrów Wlkp; Skierniewice, Zduńska Wola Karsznice,
Autoryzacja: SM(SP)-42, SM-31, EU-06, EU-07, EU-07/303Eb, ET-22/201E, ET-22/El

Offline piotr996

  • Wiadomości: 45
  • Odjazd.
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Wydzielone z: Maszyna EU-07 brak odpowiedzi
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Czerwca 2013, 16:14:33 »
U mnie za każdym razem przy uruchamianiu jest "brak odpowiedzi", trzeba poczekać jak się symulator załaduje. Zależy też jaka to jest sceneria.