Autor Wątek:  Odp: Bałtyk SKM  (Przeczytany 2548 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline popatrz

• Otrzymane polubienia: 2
Odp: Bałtyk SKM
« dnia: 09 Maja 2013, 20:46:50 »
nie obrażajcie się księżniczki jeżeli wasz produkt nie do końca jest cacy. Krytykę trzeba też umieć przyjąć. Swoją drogą, są tzw. betatesterzy, którzy zdaje się bez mrugnięcia okiem przepuszczają takie wałki.
Jak plują, to nie mówię że deszcz pada, więc muszę odpowiedzieć. Dostałeś za darmo towar, na który wnosisz nacechowane wzburzeniem i pretensjami reklamacje. Kto tu jest księżniczką? Nie otrzymałem od Ciebie żadnego PW że chcesz pomóc a w zamian tego wypisujesz kolejne żale jak to bardzo jest źle i jacy to tzw. betatesterzy są źli i nieuważni. Nikt nie zamknął dostępu do grona BT (pisał o tym @REWIZOR)- jeśli masz coś więcej niż jałowe spostrzeżenia - czyli chęci do nauki i gotowość do poświęcenia kawałka swojego życia dla projektu? To zamiast "czy któś w końcu kiedyś to naprawi" popracuj. Poducz się z dostępnych materiałów (jak poszukasz, to znajdziesz - nie są one ukrywane) i aplikuj. W czym problem? Jest też grono osób, które podpowie i odpowie na konkretne pytania jak zauważy że jest sens.

Proszę nie ciągnąć tego offtopa.
adsim
« Ostatnia zmiana: 09 Maja 2013, 22:23:24 wysłana przez adsim »

Offline klimczok_mk

• tester
  • Otrzymane polubienia: 19
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Maja 2013, 21:36:00 »
Jak plują, to nie mówię że deszcz pada, więc muszę odpowiedzieć. Dostałeś za darmo towar, na który wnosisz nacechowane wzburzeniem i pretensjami reklamacje. Kto tu jest księżniczką? Nie otrzymałem od Ciebie żadnego PW że chcesz pomóc a w zamian tego wypisujesz kolejne żale jak to bardzo jest źle i jacy to tzw. betatesterzy są źli i nieuważni. Nikt nie zamknął dostępu do grona BT (pisał o tym @REWIZOR)- jeśli masz coś więcej niż jałowe spostrzeżenia - czyli chęci do nauki i gotowość do poświęcenia kawałka swojego życia dla projektu? To zamiast "czy któś w końcu kiedyś to naprawi" popracuj. Poducz się z dostępnych materiałów (jak poszukasz, to znajdziesz - nie są one ukrywane) i aplikuj. W czym problem? Jest też grono osób, które podpowie i odpowie na konkretne pytania jak zauważy że jest sens.
Paweł a ja jestem tego dobrym przykładem. Chciałem być BT to jestem. I nie zapracowałem na to narzekaniem itp a ciężka pracą i  dobrym wykonaniu zadań danych mi przez instruktorów.

Offtop.
adsim
« Ostatnia zmiana: 09 Maja 2013, 22:22:32 wysłana przez adsim »

Offline Wokulski

• Zasłużony dla Symulatora
  • Izabela Łęcka była...
  • Otrzymane polubienia: 58
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Maja 2013, 21:13:45 »
Konkretnie wskaźniki WE, jeżeli już są umieszczone to niech to ma ręce i nogi, bo we wszystkich misjach ta sama lipa.

Przecież pisałem Ci i na PW oraz publicznie gdzieś też napisałem, że rozmieszczenie wskaźników dotyczących opuszczania pantografów na szlaku pomiędzy B. Miastem a B. Głównym zostało poprawione.
To ja pisałem Maćku ;D

Wiadomość nic nie wnosi do tematu. Jeśli chcesz coś napisać do konkretnej osoby, użyj PW. Czyścimy.
adsim
« Ostatnia zmiana: 09 Maja 2013, 22:26:30 wysłana przez adsim »
Były Cargul, aktualny tramwajarz w Kolejach Śląskich.
PKPc 2016 - 2022
Koleje Śląskie 2022 - nadal

Offline CamKrist

• Otrzymane polubienia: 0
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Lipca 2013, 11:04:41 »
I sent you in pm

Bocznica.
adsim
« Ostatnia zmiana: 02 Sierpnia 2013, 09:01:14 wysłana przez adsim »
I'm on Twitter and my essay

Offline Johny212

« Odpowiedź #4 dnia: 19 Sierpnia 2013, 22:30:05 »
To wsparcie UE bym wywalił bo śmierdzi reżimem.

Reg. zakazy 10, 12.
Ja bym wywalil z forum wszystkie takie posty.
Benek
« Ostatnia zmiana: 19 Sierpnia 2013, 22:59:14 wysłana przez Benek »

Offline dyszka

« Odpowiedź #5 dnia: 20 Września 2013, 06:12:18 »
Dziwi mnie wasze zachowanie.Zamiast cieszyć się , że ktoś tworzy coś nowego to potraficie tylko demotywować.
Wielcy eksperci !
Pytanie zasadnicze: Czy to ma być symulator dla maszynistów z ekstraklasy czy dla przeciętnego Kowalskiego ? Właśnie dlatego raz na ruski rok pojawia się nowy scenariusz,ponieważ wszystko wam się nie podoba. Łaski bez.Wszyscy,którzy tworzą scenariusze, ale nie mogą się doprosić o publikację, bo tor jest przesunięty o 5 mm, zapraszam do podawania linków do pobierania Waszych scenariuszy i heja ! Albo osobne forum. I potem się dziwicie ,że ktoś woli wybrać Train Simulator niż MaSZynę .Ileż w kółko można jeździć po tych samych scenariuszach. Chcecie zarabiać to nie wiem wprowadźcie opłaty SMS za ściągnięcie scenariusza albo twórzcie sobie oprogramowanie dla firm. BEZSENS !

Forum to nie księga skarg i zażaleń. Poza tym, spację stawia się po znaku interpunkcyjnym. Bocznica.
adsim
« Ostatnia zmiana: 20 Września 2013, 07:34:45 wysłana przez adsim »
Pozdrawiam,
Dyszka