Autor Wątek:  Problemy z pojazdami w Maszynie  (Przeczytany 1123 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline EN_Jan.Kiepura

  • Wiadomości: 70
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problemy z pojazdami w Maszynie
« dnia: 18 Marca 2013, 14:56:52 »
Witam.
Pobrałem Maszynę najnowszą wersję jak i SPKS.
 Wszystko w oryginale działa, lecz gdy zmienię tabor - wszystko wariuje. Przykład:  Całkowo_TLK - zmiana loka, na EP09 no i klops. "kibel" odjeżdża spod semafora, w połowie drogi staje i ani drgnie. Podobnie jest na misji L61+144 towarowy_1 przy zmianie ET22, na jakikolwiek inny lok. Z czym to może byc związane.?
 Dodaje log.txt z Całkowa.

1. Zmień tytuł wątku na precyzyjniej opisujący Twój problem.
2. Wstaw znaki interpunkcyjne (przecinki oraz znaki zapytania w zdaniach pytających).
3. Jeżeli piszesz z polskimi znakami, to trzymaj się tego konsekwentnie. Powstawiaj brakujące ogonki.
Rozi


Nadal jest niedbale, słabo się postarałeś.
Bocznica.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 19 Marca 2013, 16:08:22 wysłana przez Rozi »

Offline fuji8

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1112
    • Zobacz profil
    • smk Jaworzyna Śląska
  • Otrzymane polubienia: 693
Odp: Problemy z Maszyną.
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Marca 2013, 15:21:43 »
Dzieje się tak, ponieważ SPKS jest wersją tylko do testowania, nie zaleca się łączenia obu tych paczek, ponieważ właśnie takie kwiatki się dzieją...Trzeba było przeczytać info.

"Publikacja w celach zapoznawczych i testowych. Charakterystyki i exe są niekompatybilne ze starymi. Konflikt objawia się niedziałającymi hamulcami lub wieloma obrotami manometrów. Zaleca się wypakowanie do oddzielnej kopii paczki całościowej !!!"
"Rzeczy niemożliwe wykonujemy natychmiast, cuda zajmują nam nieco więcej czasu"