Witam, Sceneria Bałtyk ciągnięcie IC mewy (a nawet inne scenerie np Dębica-Sandomierz) lokomotywa: narazie próbowałem na ET-22 2009, ET41 i EP05+EP05, Problem: nie wiem czy to normalne, ale gdy lokomotywa stoi, to hamulec pomocniczy automatycznie z pozycji zera, stopniowo automatycznie przechodzi do 10tki. i żeby ruszyć lokiem, to muszę num7 tak trzymać, aby był na zero i wskazówka spadła. To nie wszystko... sceniera Bałtyk ICMEWA: po przejechaniu zwrotnic, tuż przed przejazdem kolejowym zaczyna wszystko szwankować, tzn hamulec zasadniczy sam się zaciąga, a jak daje nastawnik jazdy do przodu, to automatycznie wraca mi na zero. Trzymając num9 i tak daleko nie zajade, bo nastepne połączenie silników (SR) już nie wchodzi. Sceneria l053-służba1night lok. ET22-2009 hamulec pomocniczy to samo, ale "szwankowania" już nie ma, pod wagony podjezdzam bez problemu, z trudem sie podczepiam (z powodu hamulca pomocniczego), ale jazda tylko do (SR). Proszę bardzo o pomoc, bo to fajny symulator, ale takie rzeczy utrudniają grę;D