Autor Wątek:  Wydzielone z: Małe pytanko dotyczące nowszych lokomotyw.  (Przeczytany 1435 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline djsoja

• Otrzymane polubienia: 0
Wydzielone z: Małe pytanko dotyczące nowszych lokomotyw.
« dnia: 18 Listopada 2012, 21:22:37 »
Nie no masakra co to za forum nawet nic napisać nie można i zaraz wszystko leci na bocznicę! co to kogo obchodzi czy jestem zainteresowany nieoficjalnymi dodatkami czy nie! kto ma to się podzieli i do do tego powinien być też specjalny dział. Wy to nazywacie symulatorem ? według mnie to zwykłe tekstury a nie symulator nic nowego się nie pojawia nic nowego taboru trzymacie się tylko swoich zakichanych siódemek a niektórzy z was to takie chamy jak Ci służbiści w całym PKP zwykła wiocha większość dzieci w wieku 14-17 lat . I weźcie to sobie wszyscy do serca co tu napisałem nigdy symulator nie odzwierciedli w 100% rzeczywistości !!

Nie obrażaj proszę, nie ma również powodów do krzyku, o czerwonym kolorze nie wspomnę. Przeczytaj regulamin, na spokojnie, unikniemy nieporozumień.
Zakazy 8, 9, 10, 12, 21, 23

Pozdrawiam.
REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada 2012, 22:27:09 wysłana przez REWIZOR »

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
    • Automat Weryfikujący Regulację i Lambdę
  • Otrzymane polubienia: 889
Odp: Wydzielone z: Małe pytanko dotyczące nowszych lokomotyw.
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopada 2012, 21:39:30 »
Nie no masakra co to za forum nawet nic napisać nie można i zaraz wszystko leci na bocznicę! co to kogo obchodzi czy jestem zainteresowany nieoficjalnymi dodatkami czy nie! kto ma to się podzieli i do do tego powinien być też specjalny dział. Wy to nazywacie symulatorem ? według mnie to zwykłe tekstury a nie symulator nic nowego się nie pojawia nic nowego taboru trzymacie się tylko swoich zakichanych siódemek a niektórzy z was to takie chamy jak Ci służbiści w całym PKP zwykła wiocha większość dzieci w wieku 14-17 lat . I weźcie to sobie wszyscy do serca co tu napisałem nigdy symulator nie odzwierciedli w 100% rzeczywistości !!
Co jest dokładnie dla Ciebie problemem? Brak nowego (najnowszego taboru)? Proszę, rozwiń tę myśl.
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.

Offline Benek

• Moderator
  • fb.com/benek.maszyna
    • Moja strona o MaSzynie
  • Otrzymane polubienia: 17
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Listopada 2012, 21:51:24 »
I weźcie to sobie wszyscy do serca co tu napisałem nigdy symulator nie odzwierciedli w 100% rzeczywistości !!
To po co jesteś na tym forum? Żeby wylewać żale? Emocjonujesz się byle błahostkami, jakbyś miał 13 lat. A wszyscy Twoje emocje mają w nosie.

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
    • Automat Weryfikujący Regulację i Lambdę
  • Otrzymane polubienia: 889
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Listopada 2012, 22:12:50 »
A wszyscy Twoje emocje mają w nosie.
Każda osoba tutaj ma prawo do własnego zdania. Dlatego proszę, abyś się nie wypowiadał za wszystkich.
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada 2012, 22:16:11 wysłana przez youBy »
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.

Offline Benek

• Moderator
  • fb.com/benek.maszyna
    • Moja strona o MaSzynie
  • Otrzymane polubienia: 17
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Listopada 2012, 22:25:49 »
A ja proszę, byś nie bronił osoby, która wskazuje, że są na tym forum chamy. Prawo do głosu i wyrażania opinii nie jest równe prawu do obrażania innych.