Witajcie.
Ja również byłem na tej stronie... I wiecie co? Miałem wrażenie, że to wszystko co się tam znajduje nie dotyczy w ogóle "symka" i pracy nad jego rozwojem. Gdyby nie screeny, to by ktoś mógł powiedzieć: "aaa,
jacyś goście sobie założyli stronkę ze stuffem do
jakiegoś symulatora kolejowego". Zapewne znowu przesadzam, ale po prostu nie podoba mi się to.
Może i można by było zrobić osobną stronę, ale przede wszystkim:
[*]za zgodą autorów i w porozumieniu z nimi opisywać na niej symulator
MaSzyna;[*]umieścić na niej mnóstwo banerów prowadzących zarówno do
strony WWW, jak i forum dyskusyjnego;[*]wyraźnie podkreślić, że projekt ten nie powstaje "w oderwaniu" od samego symulatora, lecz jest jego integralną częścią.[/list]Pamiętajcie jednak, że symulator
MaSzyna, to nie tylko plik
eu07.exe oraz ludzie, którzy go utworzyli. To także scenerie, trasy, tekstury, modele i wszystko, co razem z wymienionym plikiem tworzy jedną
CAŁOŚĆ oraz też ludzie, którzy je tworzą albo poprawiają.
Dlatego nie jestem za tym, aby taka strona powstawała. W zupełności zgadzam się z
@ Wingerem. Można na przykład dogadać się z kimś z administracji, aby utworzył dla jakiegoś specjalnego projektu dla "symka" oddzielny dział na forum, aby wyznaczył do tego działu moderatorów, a może nawet, aby utworzył dla Was grupę z odpowiednimi uprawnieniami na forum i wówczas mielibyście swoje małe "państewko w państwie" - wilk syty i owca cała. Ale odwracać się tyłem i robić sobie swoje? To po co jest to forum i cała ta
strona WWW? Wygląda to tak, jakby: "eee tam, niech sobie robią z symkiem co chcą, my sobie zrobimy po swojemu". Niedawno
napisałem, że według mnie trochę spada poziom postów na forum - chcecie jeszcze go obniżyć odchodząc "na swoje"?
Pomyście nad tym.
Pozdrawiam Was serdecznie.